“ВЕЧЕСТРОЙ” е фирма с дългогодишни традиции, специализирана в проектирането и изграждането на всички видове метални контрукции, включително на сложни за изпълнение метални конструкции, които изискват нестандартни решения и индивидуален подход:

– промишлени халета
– халета за търговска дейност
– халета за административна дейност
– складове
– гаражи
– други

Освен това извършваме монтаж покриви, навеси и козирки, изработка на мебели и кухни, на декоративни елементи от ковано желязо и гипскартон, и всякакъв вид ремонтни и довършителни дейности.

Стартирахме нашата дейност в далечната 2010г. първоначално, като изпълнител на сгради от метални конструкции и термопанели:

– производствени сгради и складове
– супермаркети
– селскостопански сгради
– автосервизи и гаражи
– спортни зали
– обществени и жилищни сгради
– хладилни камери
– сгради по желание на клиента

Към момента фирмата е изградила над 40 индустриални халета и около 10 автосервиза на територията на обл. Пловдив, множество складове за съхранение на тютюн в гр. Първомай, няколко складови бази и магазини за хранителни стоки в гр. Пловдив и гр. Бургас.
Имаме изградени дългогодишни партньорства с клиенти, които разширяват своята дейност с изграждането на нови сгради и складови помещения.
 
За да отговорим на нуждите на своите клиенти, ние от “ВЕЧЕСТРОЙ” разширихме своята дейност, като добавихме към своето портфолио и всички видове строително-монтажни дейности като:

– изкопни дейности
– кофражни дейности
– армировки
– изливане на бетон
– зидарии

Всички видове довършителни работи – настилки, мазилки, облицовки, монтаж на прозорци и врати, сухо строителство – гипсокартон, боядисване.
 
Ако вашата цел е добре свършена работа, изпълнена в срок и на разумна цена, обадете ни се!